Onze Historie - De Echte bakker van Ot & Okke

Beginjaren (1910-1940)

De geschiedenis van de Echte bakker voert terug naar de jaren zestig van de vorige eeuw toen mijn vader, Andre van IJzendoorn, een bakkerij begon in Groesbeek. Daar kwam ik al heel jong voor het eerst in aanraking met meel, water en zout.

Beginjaren van de bakkerij

De Oorlogsjaren (1940-1945)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog had de bakkerij het moeilijk door schaarste aan ingrediƫnten. Toch bleef de bakkerij operationeel en ondersteunde de gemeenschap waar mogelijk.

De Oorlogsjaren

Modernisering (1950-1980)

In de jaren '50 werd de bakkerij gemoderniseerd met nieuwe apparatuur en breidde het assortiment uit. Dit zorgde voor een grotere klantenkring en meer naamsbekendheid.

Modernisering van de bakkerij

Vandaag de dag

Tegenwoordig staat de derde generatie aan het roer en blijft de bakkerij trouw aan zijn roots, met een combinatie van traditionele recepten en moderne technieken.

De bakkerij vandaag de dag